Vi kan bandstål

Bångbro Strip Steel AB är ett modernt, effektivt och kundinriktat stålservicecenter i hjärtat av Bergslagen.

Modern bandstålsbearbetning med precision kräver erfarenhet, kompetens, engagemang och hög servicekvalitet. Allt detta finner du hos oss på Bångbro Strip Steel. Klicka på Produkter i menyn överst för en överblick på vårt sortiment eller kontakta oss med din förfrågan redan idag.

 

KOLSTÅL     ROSTFRITT     BANDSTÅL     LEGERINGAR     METALLER     SPECIALSTÅL

STÅLSERVICE CENTER I BERGSLAGEN

Produkter

Vi levererar bandstål och plåt i kolstål, specialstål, rostfritt och nickellegeringar i både små och stora kvantiteter, snabbt och kostnadseffektivt.
Vi skär, klipper, kanthyvlar och valsar enligt våra kunders önskemål.

Branscher

Vi levererar till många olika typer av branscher och produkter som exempelvis fordon, sågblad, knivar, medicinsk teknik, säkerhetsdetaljer, trädgårdsverktyg, maskiner för avverkning och röjning, bandstål för svetsning med extrema renhetskrav och kantkvalitet osv. Ofta används vårt bandstål till produkter med extremt högt ställda krav, både när det gäller materialegenskaper och leveranssäkerhet.

Snabba leveranser

Vi levererar bandstål och plåt i kolstål, specialstål, rostfritt och nickellegeringar i både små och stora kvantiteter, snabbt och kostnadseffektivt.
Vi skär, klipper, kanthyvlar och valsar enligt våra kunders önskemål.

Rådgivning

Vårt erbjudande och service ingår även teknisk rådgivning, där vi kan föreslå optimal materialsort för din applikation och process.

Format och utförande

Vårt bandstål kan du få i coil och ring eller plåt med skuren eller hyvlad kant.
Den hyvlade kanten kan exempelvis vara rund/arronderad kant, avgrada eller fasad kant.

Våra producenter

Vårt bandstål och plåt tillverkas av våra samarbetspartners, stora kallvalsverk, i framför allt Europa. Ofta bedriver vi utveckling i nära samarbete tillsammans med våra kunder och producenter.

Vad vi erbjuder

Rostfritt bandstål

Borstål

Mikrolegerade stål

Kolstål

Lågkolhaltståla bandstål

Varmvalsat

Galvat

Specialstål

Metaller

Vi utför även lego-bearbetning

på ditt material du har på lager, dvs du kan skicka coils eller plåtar till oss för olika typer av åtgärder. Vi utför vanligen operationer så som valsning, skärning, klippning, riktning eller kanthyvling av våra kunders material. Våra kunder inom legobearbetning återfinns både bland stora bandstålsproducenter och komponenttillverkare.